10 mei 2019

Nieuw: cursus wetgeving voedselcontactmaterialen in consumentenproducten

Welke (nationale) veiligheidseisen zijn van toepassing op mijn servies? Hoe kies ik de juiste testcondities en simulanten voor mijn product? Hoe moet ik een test rapport lezen? Is mijn rapport ook bruikbaar voor andere producten? Wat als ik mijn producten in diverse landen verkoop?

Heb jij je dit al meerdere keren afgevraagd en heb je het antwoord nog niet gevonden? Schrijf je dan in voor deze cursus!

Op 28 mei 2019 organiseert Précon Quality Services de cursus “voedselcontactmaterialen in consumentenproducten”. Fabrikanten en importeurs van consumentenproducten die voedselcontactmaterialen op de Nederlandse markt verkopen, dienen rekening te houden met bepalingen die zijn vastgelegd in zowel Europese als nationale wetgeving. Voor elk materiaal gelden weer andere regels. Tijdens de cursus voorzien wij de deelnemers van handvatten die helpen om de wetgeving op een correcte en praktische wijze toe te passen.

Nieuwsgierig geworden? Hier lees je meer over de inhoud van de cursus.

Benieuwd naar hoe een dag training door Précon verloopt? Lees dan zeker ook ons stuk over de training die wij verzorgden aan de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit.

Inschrijven nieuwsbrief Blijf op de hoogte