1 januari 2018

Précon verbreedt dienstverlening!

Per januari 2018 wordt ons Précon team uitgebreid met 14 gepassioneerde, kundige professionals. Tot december vormden zij het Shared Service Center Kwaliteit van Blokker holding.

Deze afdeling was gericht op het ondersteunen van alle formules van Blokker holding. Met deze uitbreiding beschikt Précon over een ingewerkt team van experts dat jarenlange ervaring heeft in breed scala van consumentenproducten. Zo bestaat het team onder meer uit experts in elektra, chemie, speelgoed, voedselcontactmaterialen en meubels.

De nieuwe dienstverlening, die zich richt op non-food producten, start per 1 januari als Précon Quality Services. De activiteit van Précon Quality Services is het ontzorgen van bedrijven op het gebied van productveiligheid, product performance en kwaliteitsborging.

Naast ons team hebben wij ook onze klantenkring kunnen uitbreiden met de formules van Blokker Holding: Blokker, Big Bazar, Xenos en Trend Center. Ook Intertoys, dat geen onderdeel meer is van Blokker holding, is klant van Précon Quality Services geworden.

We zijn blij met onze nieuwe collega’s en onze nieuwe klanten!

Inschrijven nieuwsbrief Blijf op de hoogte