Over ons UW onafhankelijke product compliance partner

Bij Précon Quality Services werken pragmatische professionals met uitgebreide ervaring in product compliance van non-food consumentenproducten. Wij bieden praktische maatwerkoplossingen op strategisch, tactisch en operationeel niveau. We beperken ons niet op voorhand tot een specifieke sector, land of continent, maar wij stellen onze grenzen op basis van deskundigheid en expertise. Dagelijks adviseren, trainen en ondersteunen wij onze klanten bij hun vraagstukken en werkzaamheden in de complexe, internationale wereld van wet- en regelgeving voor non-food consumenten producten.

Advisering bij beleidsvorming

Op strategisch niveau leveren we advies dat als input dient voor beleidsvorming. Variërend van advisering bij het ontwerpen van het volledige product compliance proces voor een Europese multinational met uitgebreide sourcing activiteiten in Azië tot het maken van en adviseren over impactanalyses van toekomstige wijzigingen in Europese wet- en regelgeving. Daarnaast worden wij frequent ingezet als sparring partner voor product compliance en aanverwante processen op management niveau.

Begeleiding en ondersteuning bij verandering

De toegevoegde waarde van Précon op tactisch niveau gaat verder dan het opzetten, implementeren en optimaliseren van quality assurance en control systemen. Wij ondersteunen en begeleiden bedrijven bij het ontwikkelen en realiseren van concrete kwaliteitsdoelstellingen voor een blijvende verandering.

Training en kennisdeling

Kennis is macht, kennis delen is kracht! Wij delen onze kennis graag met onze klanten. Dit maakt hen sterker en toekomstbestendig. Met deze kennis kunnen zij de juiste afwegingen maken bij complexe en daardoor risicovolle product compliance vraagstukken. Wij delen onze kennis in het dagelijkse contact met onze klanten, maar soms is het effectiever en efficiënter om dit via een training of kennismiddag te doen. Al onze trainers zijn opgeleid in het toepassen van De Galan-methode bij het ontwikkelen en bij het geven van hun trainingen, waardoor de deelnemers na een training direct kunnen toepassen wat hen geleerd is.

Outsourcing

Meerdere klanten hebben hun volledige quality assurance proces via outsourcing bij ons ondergebracht. In deze intensieve samenwerkingen ondersteunen wij het gehele proces vanaf product development tot en met het analyseren van klachten van consumenten. Bij andere klanten zijn wij de flexibele schil van de kwaliteitsafdeling. In de drukste periodes ontzorgen wij deze klanten door snel, deskundige professionals beschikbaar te maken. Samen zorgen we ervoor dat doorlooptijden niet te lang worden, zodat productintroducties en schapwisselprocessen op tijd kunnen worden gedaan.

Met de blik op de toekomst

Met onze gedreven professionals, jarenlange ervaring en ons uitgebreide dienstenpakket helpen wij via maatwerkoplossingen bedrijven en organisaties bij het blijvend verbeteren van hun bedrijfsvoering en aan excellente producten die het verschil kunnen maken. Wij krijgen energie van de complexe uitdagingen die wij dagelijks van onze klanten aangeboden krijgen! Contact opnemen?

Onze professionals

Brighid Hemmen
Brighid Hemmen
Cassandra Wierda-Huffel
Cassandra Wierda-Huffel
Corry Tichelaar
Corry Tichelaar
Daniëlle Mosseveld
Daniëlle Mosseveld
Jan Hopmans
Jan Hopmans
Jael Lambers
Jael Lambers
Judith Rosenboom
Judith Rosenboom
Marcel Tijhuis
Marcel Tijhuis
Marco Bakker
Marco Bakker
Monica Thomassen
Monica Thomassen
Meri Salic
Meri Salic
Remy Besseling
Remy Besseling
Robin Egter van Wissekerke
Robin Egter van Wissekerke
Sonja Eding
Sonja Eding
Talitha Souisa
Talitha Souisa
Petra Ligtvoet
Petra Ligtvoet

Stel uw vraag online

Binnen 1 werkdag nemen we contact met u op

Altijd op de hoogte

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief