Het online product compliance platform Précon Quality Platform

Met het Précon Quality Platform bieden wij u de oplossing voor de meest voorkomende problemen en grootste risico’s in uw product compliance proces. Met de inzet van het Précon Quality Platform heeft u online en realtime de beschikking over de expertise en de capaciteit van ons gehele team van deskundigen.

U hoeft zich geen zorgen meer te maken over het vertrek van uw kwaliteitsmanager, over voldoende diepgaande kennis in uw compliance team of over de beschikbare capaciteit op compliance tijdens uw seizoenspiek. Geen zorgen meer over de “black box” die compliance vaak is.

Met het Précon Quality Platform krijgt u 24-7 en wereldwijd inzicht in de performance van uw product compliance proces.

Contact opnemen
Of bel +31 (0)30 65 66 010
  • Workflow management: uw gehele bedrijf kan online en realtime de voortgang van uw compliance proces en de voortgang van de opbouw van uw technische dossiers raadplegen.

  • In de cloud: Uw hele bedrijf heeft 24-7 en wereldwijd inzicht in uw product compliance protocollen en procesvoortgang.

  • Management of Change: onze deskundigen kunnen u informeren wanneer wetgeving wijzigt en welke protocollen en technische dossiers hierdoor beïnvloedt worden.

  • Leveranciersportaal: maakt het mogelijk om wereldwijd samen te werken met u leveranciers of inkoopagenten en documentatie door onze deskundigen te laten valideren.

  • Interfacing: door het no-code programmeren verzamelt u eenvoudig status updates om te integreren in uw bestaande it-structuur.
Contact opnemen
Precon Food - Précon Quality Platform

Précon Quality Platform

Onze kennis en capaciteit nu voor iedereen toegankelijk.


Veelgestelde vragen

Is het Précon Quality Platform geschikt voor alle non-food producten?
Via ons platform werkt u samen met onze consultants. Hierdoor heeft u toegang tot alle kennis van ons gehele team. Wij zijn gespecialiseerd in non-food producten en kunnen u altijd helpen met het op orde brengen en houden van uw product compliance.
Is het Précon Quality Platform als SAAS te gebruiken?
Technisch is dit mogelijk, maar dat is niet de manier waarop wij het platform willen inzetten.

Het Précon Quality Platform is een samenwerkingstool, tussen uw organisatie en onze consultants, waarin we samenwerken aan een winstgevende toekomt.

Met ons platform beschikt u altijd over actuele kennis van wetgeving, heeft u real-time inzicht in uw gehele compliance proces en beschikt u over extra compliance capaciteit als u een seizoenspiek in uw compliance werkzaamheden heeft.
Kan ik in het Précon Quality Platform samenwerken met mijn partners in Azië?
Wij begrijpen de non-food supply chain en daarmee de noodzaak en voordelen om taken en verantwoordelijkheden bij uw lokale partners in Azië neer te leggen.

Het Précon Quality Platform maakt het mogelijk om taken in uw compliance proces te verdelen tussen uw Nederlandse organisatie, uw Aziatische partners en onze compliance consultants.
Moet ik mensen aannemen om met in het Précon Quality Platform te kunnen werken?
Dat hoeft u niet. Werken via ons platform maakt uw compliance proces gestructureerd, inzichtelijk en traceerbaar. Onze ervaring is dat de efficiency van bestaande compliance processen met minimaal 30% wordt verbeterd wanneer met het Précon Quality Platform wordt gewerkt.

U kunt er ook voor kiezen om via ons platform onderdelen of zelfs uw gehele compliance proces aan ons toe te vertrouwen. Uiteraard heeft u ook dan 24-7 toegang tot en inzicht in de voortgang van uw compliance proces.
Hoeveel trainingen moet ik volgen om met het Précon Quality Platform te kunnen werken?
Door onze jarenlange ervaring in de non-food retail en groothandel en onze overtuiging dat zaken pragmatisch moeten worden gedaan zijn wij ervan overtuigd dat u geen enkele training hoeft te volgen om met het Précon Quality Platform te kunnen werken.

Vindt u het prettig als wij langskomen om u en uw team een demo te geven voordat u begint? Dan doen we dat graag en kosteloos.
Toon alle veelgestelde vragen

Stel uw vraag online

Binnen 1 werkdag nemen we contact met u op

Altijd op de hoogte

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief