Uw partner voor continue Procesverbetering

Door concurrentie en aanhoudende druk op de marge van producten kunnen bedrijven het zich niet meer veroorloven om niet continue te zoeken naar procesoptimalisaties en efficiencyverbeteringen.

Contact opnemen
Of bel +31 (0)30 65 66 010

Wat goed gaat, kan nog beter!

Het realiseren van verbeteringen begint met het kritisch kijken naar alle handelingen binnen uw bedrijf. Waarom doen we wat we doen en waarom doen we het op de manier waarop we het doen? Het inzichtelijk maken van het opbrengstpotentieel van iedere mogelijke verbetering helpt u bij het aanbrengen van de focus op die projecten die het meest bijdragen aan de successen van morgen.

Bij procesverbeteringsprojecten door Précon zijn uw medewerkers vaak ons uitgangspunt. Zij zijn bekend met de details van de dagelijkse processen en beschikken vaak over inzichten en ideeën voor verbeteringen, maar hebben ondersteuning nodig om die te vertalen naar actieplannen en beheersmaatregelen. Dat laatste is essentieel als u wilt voorkomen dat uw team weer terugvalt in de oude werkwijze.

Bedrijven die in staat zijn om een cultuur van continue verbeteren te realiseren presteren beter dan de markt. Op financieel vlak, maar ook op wendbaarheid van de organisatie. U bent namelijk vandaag al bezig met de processen van morgen.

Bij Standaard toezicht moeten uw quality assurance & quality control processen op onderdelen nog verbeterd worden om als voldoende beoordeeld te worden. Bij Intensief toezicht functioneren deze processen in het geheel niet en wordt uw bedrijf geconfronteerd met verzwaarde import- en productcontroles totdat aantoonbaar is dat deze processen structureel zijn verbeterd.

Onze consultants kunnen u helpen bij ontwerpen en het realiseren van de noodzakelijke verbeteringen in uw processen, zodat u zich kan blijven focussen op uw core-business.

Précon kan uw bedrijf ondersteunen in het opzetten en uitvoeren van verbetertrajecten door:

  • Potentiële projecten te inventariseren en te kwantificeren in financiële resultaten;
  • Het systematisch in kaart brengen van de relevante variabelen voor het succesvol realiseren van deze procesverbeteringen;
  • De projectleiding te verzorgen en uw teams te trainen in projectmatig werken volgens de DMAIC-methode;
  • Door het ontwikkelen en implementeren van de juiste beheersmaatregelen zodat de verbeteringen structureel worden;
  • Het trainen van uw teams in het juiste gebruik van de ontwikkelde tools en het zelfstandig uitvoeren van het CAP bij afwijkingen;
  • Het trainen van leidinggevenden in het tonen van voorbeeldgedrag.

Interesse?

Bent u benieuwd welke mogelijke procesverbeteringen in uw bedrijf u welk bedrag aan extra omzet of kostenbesparing kunnen opleveren? Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaande button of bel ons via +31 (0)30 - 65 66 010.


Stel uw vraag online

Binnen 1 werkdag nemen we contact met u op

Altijd op de hoogte

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief